
Taco met pittige kipsalade en avocado
Eenvoudig
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
Deze taco's met pittige kipsalade en avocado vormen een snelle en superlekkere avondmaaltijd. De kip is net wat specialer doordat 'ie gekruid is met chiliolie en de avocado is een fijne tegenhanger van de pit.
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Maak eerst de kipsalade. Snijd de lente-uitjes fijn en pers de knoflook. Hak de verse munt en koriander fijn.
Meng in een kommetje de sesampasta, chiliolie, sojasaus, rijstazijn of het citroensap, de suiker, knoflook, lente-ui, fijngehakte koriander en munt en sesamzaadjes.
Bak de kipfilet gaar in de olijfolie en trek uiteen met twee vorken. Vermeng de kip onder de dressing.
Snijd de avocado in schijfjes en besprenkel meteen met citroensap.
Warm de taco’s op in een pan in de magnetron. Leg de slablaadjes op de taco’s, verdeel er de kipsalade over en de avocadoschijfjes.
Werk af met nigellazaadjes.
Taco’s & Tortilla’s
€ 19,99









