Bereiding

Geef je taco’s een frisse touch met radijsjes. De steak en feta zorgen ervoor dat de taco’s heerlijk smaken. Het ultieme gerecht voor in het voorjaar!

  1. Roer het sap van 1 limoen met de chipotlepasta, het komijnpoeder, de oregano en het knoflookpoeder door elkaar. Wrijf de steaks ermee in en laat afgedekt ca. 30 minuten op kamertemperatuur marineren.
  2. Haal de steaks uit de marinade, bestrijk met de olie en bestrooi met zout. Gril de steaks in een hete grillpan of op de barbecue 3-4 minuten aan elke kant (medium rare). Laat ca. 5 minuten rusten.
  3. Verhit intussen de tortilla’s in een droge koekenpan op hoog vuur, boven de vlam van je gaspit of op de barbecue tot ze warm en licht geblakerd zijn. Meng de radijsjes met het sap van 1 limoen en een snufje zout.
  4. Snijd de steaks in dunne plakken en bestrooi met meer zout. Vul de tortilla’s met het vlees, de radijs, de avocado, de koriander en de feta. Besprenkel naar smaak met tabasco en serveer met de zure room en de limoenpartjes.

Per portie: ca. 663 kcal
43 g eiwit | 36 g vet | 37 g koolhydraten

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Anna Glover Foto’s: Danielle Wood Styling: Alex Breeze Foodstyling: Amy Kinnear, Sophie Denmead