Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Tapenade

Zelf tapenade maken

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Zelf tapenade maken is niet alleen erg makkelijk om te maken, maar je hebt het ook nog eens super snel op tafel gezet. Geniet er zelf van.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediƫnten

Zelf tapenade maken is niet alleen erg makkelijk om te maken, maar je hebt het ook nog eens super snel op tafel gezet. Geniet er zelf van.

Bereiding

  1. Pel en snipper de knoflook. Hak de olijven, de geroosterde paprika, de kappertjes, de knoflook en de chilivlokken fijn met een mes of in een keukenmachine op de pulse-stand. Roer
    er de olijfolie doorheen.

Per portie: 161 kcal | 2 g koolhydraten | 1 g eiwit | 16 g vet

Receptuur & foodstyling: Willem van Santen Styling: Willemijn van der Kamp

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!