Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Tapenade

Tapenade

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de knoflook. Hak de olijven, de geroosterde paprika, de kappertjes, de knoflook en de chilivlokken fijn met een mes of in een keukenmachine op de pulse-stand. Roer
    er de olijfolie doorheen.

Per portie: 161 kcal | 2 g koolhydraten | 1 g eiwit | 16 g vet

Receptuur & foodstyling: Willem van Santen Styling: Willemijn van der Kamp

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)