Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Tartaar van zeebaars met citroenmayonaise

Tartaar van zeebaars met citroenmayonaise

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de mosterd met de eidooiers en het citroensap. Klop de olie erdoorheen en breng op smaak met zout en peper. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3).

  2. Scheur het stokbrood in stukken en meng het met 1 el olijfolie. Leg het brood op een met bakpapier beklede bakplaat en strooi de geraspte kaas erover. Bak de kaascroutons ca. 12 minuten in de oven.

  3. Schil de komkommer en snijd hem met een dunschiller in dunne repen. Hak de zeebaars fijn en meng 2 el olijfolie erdoorheen. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de komkommerlinten over borden. Maak in een uitsteekvorm taartjes van de tartaar en leg ze op de komkommer. Schep de citroenmayonaise erop.

  4. Neem de croutons uit de oven en verdeel ze over de borden. Snijd de bieslook in stukken van ca. 2 cm en garneer de tartaar met de bieslook.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)