Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
thaise watermeloensalade

Thaise watermeloensalade

  • Gemiddeld

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Eet de pepertjes niet op tenzij je een liefhebber bent; ze zijn heet!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediƫnten

Lees verder na de advertentie

Eet de pepertjes niet op tenzij je een liefhebber bent; ze zijn heet!

Bereiding

  1. Meng de suiker met de vissaus. Stamp de knoflook fijn in een vijzel. Voeg de pepers toe en kneus ze maar laat ze wel intact. Voeg het limoensap en de vissaus toe en stamp nog lichtjes. Meng de watermeloen in een kom met de dressing en schud goed door elkaar. Bestrooi met de pinda’s en de verse kruiden. Eet de pepertjes niet op tenzij je een liefhebber bent; ze zijn erg heet!

Per portie: 131 kcal | 23 g koolhydraten | 4 g eiwit | 2 g vet

Ā© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchinson Foodstyling: Katy Greenwood

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!