Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
thaise watermeloensalade

Thaise watermeloensalade

  • Gemiddeld

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Eet de pepertjes niet op tenzij je een liefhebber bent; ze zijn heet!

Bereiding

  1. Meng de suiker met de vissaus. Stamp de knoflook fijn in een vijzel. Voeg de pepers toe en kneus ze maar laat ze wel intact. Voeg het limoensap en de vissaus toe en stamp nog lichtjes. Meng de watermeloen in een kom met de dressing en schud goed door elkaar. Bestrooi met de pinda’s en de verse kruiden. Eet de pepertjes niet op tenzij je een liefhebber bent; ze zijn erg heet!

Per portie: 131 kcal | 23 g koolhydraten | 4 g eiwit | 2 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchinson Foodstyling: Katy Greenwood

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)