Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Cover voor Toad in the hole met rozemarijn en mosterd

Toad in the hole met rozemarijn en mosterd

  • Gemiddeld

  • ca. 1 uur en 10 minuten bereidingstijdca. 1 u. en 10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Aan de slag met een Engelse toad in the hole met rozemarijn en mosterd. Een ultiem opwarmertje voor in de herfst!

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 220°C / hetelucht: 200°C). Wikkel een plakje bacon om elk worstje. Leg ze in een ovenschaal, bedruppel ze met de arachideolie, bestrooi ze met zout en peper en bak ze ca. 20 minuten in de oven.

  2. Meng in een kom de bloem, het mosterdpoeder en 1 tl zout. Klop geleidelijk de eieren en de melk erdoorheen. Roer de takjes rozemarijn door het beslag. Schenk het beslag over de worstjes. Zet de schaal terug in de oven en bak 25-30  minuten.

  3. Verhit voor de uienjus een klontje boter in een pan en fruit de uien erin tot ze goudbruin en zacht zijn. Roer de bloem erdoorheen en bak hem lichtbruin. Voeg de bouillon, de wijn en de rozemarijn toe en kook de jus 20-25 minuten op laag vuur in. Roer de rodebessengelei erdoorheen en kook nog 2-3 minuten verder. Serveer de toad in the hole met de jus en groene groente naar keuze (bijv. boontjes of broccoli).

Per portie: 843 kcal | 50 g koolhydraten | 34 g eiwit | 53 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe, Adam Bush Foto’s: Ant Duncan Styling: Olivia Wardle Foodstyling: Amber De Florio

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)