Foodies 11/2024
Lekker stoven
fd2411 cover
Tomaten-paprikasoep

Tomaten-paprikasoep

  • Eenvoudig

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie in een grote pan op laag vuur en fruit er de ui en de knoflook met een grote snuf zout ca. 10 minuten in tot de ui zacht is.

  2. Voeg de tomaten, de paprika en de bouillon toe. Breng aan de kook en kook ca. 15 minuten. Pureer de soep met een staafmixer glad en breng op smaak met zout en peper. Schenk de soep in kommen en garneer met wat basilicumblaadjes. Lekker met knapperig brood.

Per portie: 119 kcal | 12 g koolhydraten | 3 g eiwit | 6 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Foto’s: Vinny Whiteman Styling: Victoria Eldridge Foodstyling: Rosie Reynold

Wat vind jij van dit recept?

4.5 / 5.0 (13 stemmen)