Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Tomatenrisotto met mascarpone

Tomatenrisotto met mascarpone

  • Eenvoudig

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng de bouillon in een pan aan de kook en zet het vuur laag. Verhit de olie in een zware, hoge pan en fruit er de ui met een snufje zout in ca. 10 minuten zacht in. Voeg de knoflook toe en fruit 1 minuut mee. Roer de rij st erdoorheen en bak nog 2 minuten.

  2. Blus af met de tomaten en breng aan de kook. Voeg de helft van de hete bouillon toe en kook tot de bouillon opgenomen is, roer regelmatig. Voeg de rest van de bouillon in porties toe en voeg pas meer bouillon toe als de vorige portie opgenomen is. Herhaal tot de rij st gaar is, dit duurt 20- 25 minuten. Misschien houd je wat bouillon over.

  3. Roer 30 g parmezaan, de mascarpone en het basilicum erdoorheen en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de risotto over twee borden en bestrooi met wat extra parmezaan.

Per portie: 635 kcal | 86 g koolhydraten | 16 g eiwit | 24 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media  Receptuur & foodstyling: Esther Clark Foto’s: Faith Mason Styling: Sarah Birks

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)