Tuna melt pastaschotel
Eenvoudig
50 minuten bereidingstijd50 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Giet af en laat goed uitlekken.
Verwarm de oven voor (elektrisch: 190°C / hetelucht: 170°C). Verhit de olijfolie in een pan en bak er de ui in ca. 10 minuten zacht in. Voeg de knoflook en de chilivlokken toe en bak ca. 3 minuten verder. Voeg de tomatenblokjes en 200 ml water toe en breng het geheel aan de kook. Kook ca. 10 minuten tot de saus wat ingedikt is. Breng op smaak met zout en peper.
Roer de pasta, de tonijn en de rozemarijn door de tomatensaus. Schep het mengsel in een ovenschaal (26×18 cm) en bestrooi met de cheddar. Bak 20-25 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is en de saus borrelt. Lekker met een groene salade.