Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
gevulde eieren

De ultieme gevulde eitjes

  • Eenvoudig

  • 40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 12

Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg de eieren in een pan koud water. Breng aan de kook en kook ca. 10 minuten op laag vuur. Giet de eieren af en laat ze schrikken onder koud water tot ze volledig zijn afgekoeld.

  2. Pel de eieren en halveer ze in de lengte. Prak de eidooiers in een kom. Meng de mayonaise, de azijn, het selderiezout, de mosterd en een paar druppels Tabasco erdoorheen. Proef en breng eventueel extra op smaak.

  3. Vul de spuitzak met het eidooiermengsel en spuit steeds een grote toef in elke eihelft. Versier met een topping naar keuze. Serveer op een grote schaal.

© olive Magazine/Immediate Media Receptuur: Janine Radcliffe Foto’s: Mowie Kay Styling: Olivia Wardle Foodstyling: Natalie Thomson

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

4 / 5.0 (1 stem)