Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Veggie fajita’s

Veggie fajita’s

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de ingrediënten voor de salsa in een kom en laat staan, zodat de smaken kunnen trekken.

  2. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak er de ui en de paprika op hoog vuur in tot ze zacht zijn en beginnen te kleuren. Zet het vuur laag en roer de specerijen erdoorheen. Voeg de bonen en een scheut water toe en verwarm het geheel goed door. Verwarm de tortilla’s in een andere koekenpan volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Vul de tortilla’s met het bonenmengsel en serveer met de cheddar, de zure room, de tabasco en de salsa.

Per portie: 760 kcal | 68 g koolhydraten | 26 g eiwit | 38 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Steven Joyce Styling & foodstyling: Rebecca Seal

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)