Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
recepten met venkel: Venkelsalade

Venkelsalade

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

  • 10 minuten wachttijd10 min. wachttijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schaaf de venkel met een mandoline in flinterdunne plakjes. Doe de plakjes in een kom met ijskoud water en laat 10 minuten wellen. Giet af en laat goed uitlekken – hierdoor zal de venkel lekker knapperig worden. Verdeel de venkel over een serveerschaal.

  2. Klop de olie, de granaatappelmelasse, het citroensap, de helft van de sumak en wat zout en peper door elkaar in een kommetje. Druppel de dressing over de venkel. Bestrooi met de overige sumak en garneer met de muntblaadjes. Geniet van de venkelsalade!

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Styling: Morag Farquhar Foto’s & foodstyling: Stuart Ovenden

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

2.3 / 5.0 (3 stemmen)