Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Vijgen met serranoham en roquefort-saus

Vijgen met serranoham en roquefort-saus

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediƫnten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Verdeel de vijgen en de ham over een grote serveerschaal of 4 borden. Prak de roquefort in een kom en roer er de zure room en de azijn doorheen. Voeg een klein scheutje water toe zodat er een schenkbare saus ontstaat. Breng op smaak met zwarte peper.

  2. Besprenkel de vijgen en de ham met de saus en bestrooi met de bieslook.

Per portie: 186 kcal | 14 g koolhydraten | 8 g eiwit | 10 g vet

Ā© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Mike English Styling: Faye Wears Foodstyling: Libby Silbermann

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (5 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!