Foodies 06/2025 Kleur
Koken met kleur
cover van foodies koken met kleur
Vijgen met serranoham en roquefort-saus

Vijgen met serranoham en roquefort-saus

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verdeel de vijgen en de ham over een grote serveerschaal of 4 borden. Prak de roquefort in een kom en roer er de zure room en de azijn doorheen. Voeg een klein scheutje water toe zodat er een schenkbare saus ontstaat. Breng op smaak met zwarte peper.

  2. Besprenkel de vijgen en de ham met de saus en bestrooi met de bieslook.

Per portie: 186 kcal | 14 g koolhydraten | 8 g eiwit | 10 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Mike English Styling: Faye Wears Foodstyling: Libby Silbermann

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (4 stemmen)