Foodies Italië
Foodies Italië
Foodies Italië cover
Cover voor Vijgensalade met mozzarella

Vijgensalade met mozzarella

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne ringen. Meng de mosterd met de azijn en klop er de olijfolie doorheen. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de vijgen in kwarten. Scheur de mozzarella in stukjes. Was het basilicum en schud het droog. Pluk de blaadjes van de takjes.

  2. Verdeel de vijgen, de paprika en de mozzarella over borden. Bestrooi met grof zeezout en peper en bedruppel met de dressing. Garneer met de basilicumblaadjes.

Foto’s: Stephan van Raay
Styling: Willemijn van der Kamp
Servies etc.: Subba, eigen collectie

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)