Foodies 01/2025
Lekker snel aan tafel
cover foodies lekker en snel aan tafel

Lees verder onder de advertentie

Cover voor Visbeignets met venkel en dille

Visbeignets met venkel en dille

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de rigatoni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout. Was de venkelknollen en snijd ze in dunne reepjes.

  2. Roer de bloem met het bier glad met een garde. Klop het eiwit met een snufje zout stijf en spatel het voorzichtig door het biermengsel. Verhit de olie in een ruime pan met antiaanbaklaag.

  3. Snijd de vis in reepjes. Wentel de vis in het bierbeslag en bak hem in ca. 6 minuten per zijde goudbruin in de olie. Voeg de venkel ca. 1 minuut voor het einde van de kooktijd toe aan de rigatoni.

  4. Was de rode peper en snijd hem in dunne ringen Giet de rigatoni en de venkel af en laat uitlekken. Was de dille, schud hem droog en hak hem grof. Meng de olijfolie, de rode peper en de rozijnen door de pasta en breng op smaak met zout en peper. Serveer de pasta met de visbeignets. Garneer met de dille.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)

Lees verder onder de advertentie