Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Vispakketjes met limoen en dille

Vispakketjes met limoen en dille

  • Gemiddeld

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Bestrooi de visfilets met zout en peper. Snijd de limoenen in dunne schijfles. Hak de dille grof. Verdeel de dille en de limoen over 4 van de filets. Bedruppel met 3 el olijfolie en leg er de andere visfilets bovenop. Bind de vispakketjes dicht met keukengaren. Vet een ovenschaal in met een beetje olie. Leg er de vispakketjes in en bak ze ca. 15 minuten in de oven.

  2. Was de courgettes en snijd er in de lengte met een mandoline of een juliennesnijder dunne reepjes van. Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak er de courgettereepjes ca. 2 minuten in. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de vispakketjes met de courgettereepjes.

Foto’s: Stephan van Raay
Styling: Femke van Waveren
Servies etc.: Dille & Kamille, Sissy Boy, eigen collectie

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)