Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Wedge salad met blauwe-kaas-bieslookdressing

Wedge salad met blauwe-kaas-bieslookdressing

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de kropjes sla in de lengte in vieren en leg ze op een schaal. Klop in een kom de yoghurt met de olie, de azijn, het knoflookpoeder en wat zout en peper. Verkruimel de kaas erboven en meng erdoorheen. Roer ¾ van de bieslook erdoorheen. Voeg een scheutje water toe als de dressing te dik is.

  2. Verhit een droge grill- of koekenpan op hoog vuur en bak er het spek in ca. 2 minuten per zij de goudbruin en knapperig in. Hak het spek fijn. Sprenkel de dressing over de sla en bestrooi met het spek en de overige bieslook.

Per portie: 257 kcal | 5 g koolhydraten | 14 g eiwit | 19 g vet

low-carb 

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)