Wedge salad met blauwe-kaas-bieslookdressing
Eenvoudig
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Snijd de kropjes sla in de lengte in vieren en leg ze op een schaal. Klop in een kom de yoghurt met de olie, de azijn, het knoflookpoeder en wat zout en peper. Verkruimel de kaas erboven en meng erdoorheen. Roer ¾ van de bieslook erdoorheen. Voeg een scheutje water toe als de dressing te dik is.
Verhit een droge grill- of koekenpan op hoog vuur en bak er het spek in ca. 2 minuten per zij de goudbruin en knapperig in. Hak het spek fijn. Sprenkel de dressing over de sla en bestrooi met het spek en de overige bieslook.
Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Je aanmelding is helaas niet gelukt. Probeer het later nog eens.