Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Worstjes met appel-bietsalade

Worstjes met appel-bietsalade

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de aardappels en snijd ze in stukken. Kook de aardappels in ca. 15 minuten gaar in water met wat zout. Verhit 2 el boter en bak er de barbecueworstjes in ca. 15 minuten rondom goudbruin in.

  2. Schil de rode bieten en rasp ze grof. Meng de rode biet met de azijn en de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Was de peterselie, schud hem goed droog en pluk de blaadjes van de takjes. Hak de peterselie fijn.

  3. Giet de aardappels af en stoom ze kort droog. Stamp de aardappels fijn en meng de crème fraîche, de mosterd en de peterselie erdoorheen. Breng op smaak met zout en peper.

  4. Was de appels en rasp ze grof. Meng de appel door de bietensalade. Dien op met de aardappelpuree en de worstjes.

Foto’s: Stephan van Raay
Foodstyling & receptuur: Willem van Santen
Styling: Janneke Duister
Servies etc.: Eigen collectie

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)