Worstjes met appel-bietsalade
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Schil de aardappels en snijd ze in stukken. Kook de aardappels in ca. 15 minuten gaar in water met wat zout. Verhit 2 el boter en bak er de barbecueworstjes in ca. 15 minuten rondom goudbruin in.
Schil de rode bieten en rasp ze grof. Meng de rode biet met de azijn en de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Was de peterselie, schud hem goed droog en pluk de blaadjes van de takjes. Hak de peterselie fijn.
Giet de aardappels af en stoom ze kort droog. Stamp de aardappels fijn en meng de crème fraîche, de mosterd en de peterselie erdoorheen. Breng op smaak met zout en peper.
Was de appels en rasp ze grof. Meng de appel door de bietensalade. Dien op met de aardappelpuree en de worstjes.