Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Cover voor Zabaglione met vers fruit

Zabaglione met vers fruit

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Meng de dooiers met de poedersuiker en 50 ml marsala. Klop het geheel au bain-marie schuimig en voeg al kloppend de resterende marsala en het citroensap toe. Blijf kloppen tot een mooi schuim ontstaat.

  2. Maak het fruit schoon en snijd het eventueel in stukken. Verdeel het fruit over glaasjes en schenk er de warme zabaglione overheen. Serveer direct.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!