Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Cover voor Zabaglione met vers fruit

Zabaglione met vers fruit

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de dooiers met de poedersuiker en 50 ml marsala. Klop het geheel au bain-marie schuimig en voeg al kloppend de resterende marsala en het citroensap toe. Blijf kloppen tot een mooi schuim ontstaat.

  2. Maak het fruit schoon en snijd het eventueel in stukken. Verdeel het fruit over glaasjes en schenk er de warme zabaglione overheen. Serveer direct.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)