
Voor een speciale editie van Foodies kroop Maarten Langeslag, eigenaar van bakkerij Fort Negen, in de rol van gasthoofdredacteur en deelt waarom jij dit nummer niet mag missen!
Lees verder na de advertentie
Zuurdesembrood, croissants, taarten, koekjes, cakes… in de aankomende editie van Foodies speelt bakken de hoofdrol! Daarbij worden we vergezeld door Maarten Langeslag, eigenaar van én bakker bij Fort Negen in Amsterdam, bekend van de ijscroissants en het broodje kaassoufflé.




Foodies x Fort Negen
Zo leert hij je hoe je van begin tot eind je eigen desembrood bakt, maak je de lekkerste recepten met croissants, ontdek je waarom je restjes brood nooit moet weggooien, maak je een heus Foodies x Fort Negen broodje en nog veel, veel meer.
Foodies x Fort Negen
Lekker veel zelf bakken- Leer je eigen desembrood bakken;
- Proef ons eigen bakkersbroodje met zachte butter chicken;
- Maak croissants in alle smaken én meer!

Wat zegt Maarten zelf?
Eigenaar Maarten Langeslag vertelt over zijn eigen editie: “Wat dit baknummer bijzonder maakt? We nemen je mee door de hele keten: van graanboer tot bakker, van achtergrondverhalen tot recepten en zelfs de restverwerking. Want hoe vaak heb je niet iets over waarvan je denkt: weggooien is zonde, maar wat moet ik ermee?
Met dit nummer willen we je inspireren om te experimenten en zelf aan de slag te gaan. Lees het desemdossier en ga aan de slag met je eigen brood. Kijk wat je met restjes brood kunt doen, trakteer jezelf op overdadige croissants en lees, lekker in je luie stoel, hoe een dag in onze bakkerij eraan toe gaat.”
Tip!

Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Onze tips

Dit is waarom Fort Negen dé beste bakkerij van Amsterdam is

Zijn croissants uit de supermarkt hetzelfde als van de bakker? Zo zit het!

Wat niemand ziet bij Fort Negen: zo begint de ochtend in de bakkerij

LAATSTE KANS: Foodies-editie met bakkerij Fort Negen

GEWONNEN: 3x ongefilterde olijfolie van Atrevido

Foodies kerstgelukjes: win deze geweldige prijzen in december

De virale Ninja SLUSHi scoor je nu belachelijk goedkoop

Zo geef je de klassieke tarte tatin een verrassende twist

Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.



