Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Jamie Oliver met gezin

Buddy Oliver: alles over Jamie’s jonge opvolger

Advertentie

Wie fan is van Jamie Oliver, vindt zijn zoon vast ook fantastisch. De jonge mr. Oliver is een echte foodie en heeft van zijn vader de fijne kneepjes van het vak geleerd. Benieuwd naar deze jonge opvolger? Lees dan snel verder, want wij vertellen alles wat je wilt weten over Buddy Oliver!

Wie kan de bekende chef-kok nou beter opvolgen dan zijn persoonlijke mini-me? Buddy Oliver staat te trappelen om in zijn vaders voetsporen te treden en wij kunnen stiekem ook niet wachten. Want de recepten en food-hacks die hij al jarenlang online deelt, beloven veel goeds!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Buddy Oliver

Maar wie is Buddy Oliver eigenlijk? Deze jonge chef is nog maar 12 jaar oud en heeft al tienduizenden volgers op Instagram en YouTube. Onder de accountnaam ‘Cooking Buddies’ deelt hij heel veel toffe filmpjes samen met zijn broertje en zusjes, moeder Jools en natuurlijk vader Jamie Oliver.

Buddy Oliver is één van de vijf kinderen van Jamie Oliver en Juliette Norton, ook wel bekend als Jools. Hij heeft drie ouderen zussen: Poppy Honey Rosie, Daisy Boo Pamela en Petal Blossom Rainbow. Maar hij is niet de enige zoon van het gezin. River Rocket Blue Dallas is zijn jongere broertje en daarmee de benjamin van het gezin. Samen vormen ze een hechte bende en dat zie je zowel op Jamie Oliver’s eigen, als Buddy’s kanalen goed terug!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jamie Oliver (@jamieoliver)

Cooking Buddies

Wie de filmpjes van de Cooking Buddies weleens heeft gezien, is het vast opgevallen dat de jonge Buddy Oliver sprekend op zijn vader lijkt. Niet alleen qua uiterlijk lijken ze op elkaar, ook wat betreft kook- en presenteer skills valt de appel niet ver van de boom… Buddy’s kinderlijke enthousiasme maakt dat wij zijn video’s keer op keer kijken. We kunnen wel stellen dat in deze kleine Oliver een groot talent schuilt… Die moeten we in de gaten houden!

Lees ook:

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!