
Carrotcakekoekjes met roomkaas
Eenvoudig
45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd
Donna Hay: "Alles wat je zo lekker vindt aan carrotcake, maar dan in de vorm van een koekje: knapperig van buiten, zacht van binnen. Met een dot citroenroomkaas. Graag gedaan! Deze koekjes zijn overigens ook lekker zonder de roomkaasvulling ā aan jou de keus."
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Roer in een kom de havervlokken, het amandelmeel, de suiker, het volkorenmeel, bakpoeder, de kaneel, gember, pecannoten en rozijnen door elkaar.
Roer de wortel, het ei en de olie erdoor.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en laat daar 12 keer 2 eetlepels van het koekjesbeslag op vallen. Druk ze een beetje plat.
Bak de koekjes 25 minuten, of tot ze lichtbruin zijn. Laat ze op de bakplaat afkoelen.
Doe voor de roomkaasvulling de roomkaas, citroenschil en poedersuiker in de keukenmachine en draai tot je een glad geheel hebt.
Plak voor het opdienen zes keer twee koekjes aan elkaar met de roomkaasvulling.
One Pan Perfect
€ 32,99









