Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
MonChou-truffels

MonChou-truffels

In samenwerking met MonChou®
  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Doe de MonChou in een kom, roer los met een vork en breng op smaak met zout en peper. Draai met je handen kleine balletjes (2 cm Ø) van de MonChou en rol ieder balletje door de bieslook, gedroogde abrikozen, cranberry’s of pistachenoten.

  2. Steek een zoute stengel in ieder balletje en serveer op de borrelplank.

Per portie: 62 kcal | 4 g koolhydraten | 1 g eiwit | 5 g vet

Receptuur, styling en foodstyling: Jacqueline Sluijter Foto’s: Sander Damen

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!