Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
MonChou-truffels

MonChou-truffels

In samenwerking met MonChou®
  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de MonChou in een kom, roer los met een vork en breng op smaak met zout en peper. Draai met je handen kleine balletjes (2 cm Ø) van de MonChou en rol ieder balletje door de bieslook, gedroogde abrikozen, cranberry’s of pistachenoten.

  2. Steek een zoute stengel in ieder balletje en serveer op de borrelplank.

Per portie: 62 kcal | 4 g koolhydraten | 1 g eiwit | 5 g vet

Receptuur, styling en foodstyling: Jacqueline Sluijter Foto’s: Sander Damen

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)