Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Oignon aux fromage

Oignon au fromage

  • Eenvoudig

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de uien, laat het ‘staartstuk’ zitten en kook ze 3 minuten in water met zout.

  2. Snijd het kapje van de ui en schep of snijd voorzichtig de binnenkant eruit; dat gaat met een pommes-parisiennes-boortje vaak heel aardig. Laat de buitenste 3 rokken zitten. Snijd vervolgens een dun plakje van de onderkant zodat de uien blijven staan.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Groenten

€ 46,99
Cover Groenten Mari Maris
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!