Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Oignon aux fromage

Oignon au fromage

  • Eenvoudig

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de uien, laat het ‘staartstuk’ zitten en kook ze 3 minuten in water met zout.

  2. Snijd het kapje van de ui en schep of snijd voorzichtig de binnenkant eruit; dat gaat met een pommes-parisiennes-boortje vaak heel aardig. Laat de buitenste 3 rokken zitten. Snijd vervolgens een dun plakje van de onderkant zodat de uien blijven staan.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Groenten

€ 46,99
Cover Groenten Mari Maris