Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Hot chocolate met Baileys

Hot chocolate met Baileys

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Hak 75 g chocolade fijn en maak chocoladekrullen van wat extra chocolade (smelt de chocolade au bain-marie, schenk hem op een plaat, laat afkoelen tot lauwwarm en schraap er rolletjes van).

  2. Breng de melk met de Baileys en het vanille- extract tot net aan de kook en zet het vuur uit. Roer de fijngehakte chocolade erdoorheen tot hij gesmolten is. Proef en voeg naar smaak wat rietsuiker toe.

  3. Schenk de hot chocolate in mokken en versier met minimarshmallows en chocoladekrullen.

Per portie: 274 kcal | 25 g koolhydraten | 7 g eiwit | 13 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!