Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Gestoofde rodekool met appel en ginger beer

Gestoofde rodekool met appel en ginger beer

  • Eenvoudig

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

Huh, met ginger beer? Jazeker! Dat geeft dit gerecht een diepe en wat pittigere smaak. Net even die extra kick waardoor je rode kool nóg lekkerder wordt!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Huh, met ginger beer? Jazeker! Dat geeft dit gerecht een diepe en wat pittigere smaak. Net even die extra kick waardoor je rode kool nóg lekkerder wordt!
Rode kool koken
Ga je rode kool koken? Bekijk dan hier hoe je dit het beste kunt doen!

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten in een ruime pan met 1 tl zout en een flinke snuf versgemalen peper. Breng aan de kook, leg een deksel op de pan en zet het vuur laag. Laat ca. 20 minuten rustig
    stoven.

  2. Haal het deksel van de pan, zet het vuur wat hoger en laat het vocht ca. 10 minuten inkoken. Breng op smaak met zout en peper en serveer.

Per portie: 165 kcal | 18 g koolhydraten | 3 g eiwit | 8 g vet

© BBC Good Food / Immediate Media

Serveertip
Benieuwd naar rode kool recepten? Neem dan eens een kijkje op deze pagina!

Wat vind jij van dit recept?

4.7 / 5.0 (25 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!