Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Klassieke banana split

Banana split

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Het meest klassieke nagerecht met banaan is de banana split. Met dit recept maak je het toetje zelf met bananen, ijs en chocoladesaus!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
2

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Het meest klassieke nagerecht met banaan is de banana split. Met dit recept maak je het toetje zelf met bananen, ijs en chocoladesaus!

Bereiding

  1. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan. Laat afkoelen en hak ze grof. Pel de bananen, snijd ze in de lengte doormidden en leg ze op twee borden.

  2. Schep op ieder bord 2 bolletjes ijs. Bestrooi met de hazelnoten en besprenkel met de chocoladesaus. Maak af met een cocktailkers.

Per portie: 405 kcal | 58 g koolhydraten | 6 g eiwit | 16 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Foto’s: Danielle Wood Styling: Rob Merrett Foodstyling: Libby Silbermann

Wat vind jij van dit recept?

4.3 / 5.0 (12 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!