Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Klassieke banana split

Klassieke banana split

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan. Laat afkoelen en hak ze grof. Pel de bananen, snijd ze in de lengte doormidden en leg ze op twee borden.

  2. Schep op ieder bord 2 bolletjes ijs. Bestrooi met de hazelnoten en besprenkel met de chocoladesaus. Maak af met een cocktailkers.

Per portie: 405 kcal | 58 g koolhydraten | 6 g eiwit | 16 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Foto’s: Danielle Wood Styling: Rob Merrett Foodstyling: Libby Silbermann

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

4 / 5.0 (1 stem)