Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Cro-dog met venkelworst en borrettane-uitjes

Cro-dog met venkelworst en borrettane-uitjes

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de venkel schoon en schaaf hem in dunne plakjes op een mandoline. Meng de venkel met het citroensap en de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.

  2. Gril de worstjes ca. 10 minuten rondom in een grillpan of op de barbecue. Snijd de croissants aan de bovenkant open en verdeel er de venkelsalade over. Beleg met de worstjes en maak af met de gehakte borrettane-uitjes.

Per portie: 368 kcal | 20 g koolhydraten | 20 g eiwit | 23 g vet

Foto’s & foodstyling: Willem van Santen Styling: Anne Heesink Servies etc.: eigen collectie

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!