Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
MonChouflatbreads

MonChouflatbreads

In samenwerking metĀ MonChouĀ®
  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediƫnten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C).

  2. Leg de tomaatjes in een ovenschaaltje, vermeng met de olijfolie en bestrooi met peper, zout en de oregano. Rooster de tomaatjes 10-15 minuten. Haal ze uit de oven, roer de knoflook en de gehakte basilicum erdoorheen en houd apart.

  3. Houd de oven warm en bereid de flatbreads volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  4. Verhit een koekenpan met wat olie en bak hierin de eieren. Bestrooi met zout en peper.

  5. Bestrijk de broden royaal met MonChou, bestrooi met de Italiaanse kruiden, peper, zout, eventueel wat gedroogde chilivlokken en leg de geroosterde tomaatjes erop. Garneer met de olijven en de verse blaadjes basilicum en leg het gebakken spiegelei erop. Drizzle nog wat extra olijfolie over het gerecht.

Per portie: 950 kcal | 66 g koolhydraten | 26 g eiwit | 63 g vet

Receptuur: Jacqueline Sluijter Fotografie: Sander Damen

Wat vind jij van dit recept?

4 / 5.0 (1 stem)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!