Foodies 10/2024
Wij gaan bakken
Cover van
MonChouflatbreads

MonChouflatbreads

In samenwerking met MonChou®
  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C).

  2. Leg de tomaatjes in een ovenschaaltje, vermeng met de olijfolie en bestrooi met peper, zout en de oregano. Rooster de tomaatjes 10-15 minuten. Haal ze uit de oven, roer de knoflook en de gehakte basilicum erdoorheen en houd apart.

  3. Houd de oven warm en bereid de flatbreads volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  4. Verhit een koekenpan met wat olie en bak hierin de eieren. Bestrooi met zout en peper.

  5. Bestrijk de broden royaal met MonChou, bestrooi met de Italiaanse kruiden, peper, zout, eventueel wat gedroogde chilivlokken en leg de geroosterde tomaatjes erop. Garneer met de olijven en de verse blaadjes basilicum en leg het gebakken spiegelei erop. Drizzle nog wat extra olijfolie over het gerecht.

Per portie: 950 kcal | 66 g koolhydraten | 26 g eiwit | 63 g vet

Receptuur: Jacqueline Sluijter Fotografie: Sander Damen

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)