Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
MonChouflatbreads

MonChouflatbreads

In samenwerking met MonChou®
  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C).

  2. Leg de tomaatjes in een ovenschaaltje, vermeng met de olijfolie en bestrooi met peper, zout en de oregano. Rooster de tomaatjes 10-15 minuten. Haal ze uit de oven, roer de knoflook en de gehakte basilicum erdoorheen en houd apart.

  3. Houd de oven warm en bereid de flatbreads volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  4. Verhit een koekenpan met wat olie en bak hierin de eieren. Bestrooi met zout en peper.

  5. Bestrijk de broden royaal met MonChou, bestrooi met de Italiaanse kruiden, peper, zout, eventueel wat gedroogde chilivlokken en leg de geroosterde tomaatjes erop. Garneer met de olijven en de verse blaadjes basilicum en leg het gebakken spiegelei erop. Drizzle nog wat extra olijfolie over het gerecht.

Per portie: 950 kcal | 66 g koolhydraten | 26 g eiwit | 63 g vet

Receptuur: Jacqueline Sluijter Fotografie: Sander Damen

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)