Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Knapperige rijstkoekjes met garnaal, gember en sweet chilisaus

Knapperige rijstkoekjes met garnaal, gember en sweet chilisaus

In samenwerking met Red Phoenix
  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 10

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de rijst met de gehakte gamba’s, de gember, de knoflook en de eidooier tot een plakkerig mengsel. Vorm met natte handen platte koekjes van het mengsel en wentel ze door het broodkruim.

  2. Verhit de olie in een ruime pan en leg er voorzichtig de rijstkoekjes in. Bak in ca. 5 minuten op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Keer de koekjes voorzichtig om met een spatel en bak de andere kant ook krokant. Laat kort uitlekken op keukenpapier en serveer met sweet chilisaus.

Per portie: 113 kcal | 12 g koolhydraten | 3 g eiwit | 6 g vet

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!