Foodies 02/2025
Aziƫ
cover Azie
Knapperige rijstkoekjes met garnaal, gember en sweet chilisaus

Knapperige rijstkoekjes met garnaal, gember en sweet chilisaus

In samenwerking metĀ Red Phoenix
  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Aantal personen: 10

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Meng de rijst met de gehakte gambaā€™s, de gember, de knoflook en de eidooier tot een plakkerig mengsel. Vorm met natte handen platte koekjes van het mengsel en wentel ze door het broodkruim.

  2. Verhit de olie in een ruime pan en leg er voorzichtig de rijstkoekjes in. Bak in ca. 5 minuten op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Keer de koekjes voorzichtig om met een spatel en bak de andere kant ook krokant. Laat kort uitlekken op keukenpapier en serveer met sweet chilisaus.

Per portie: 113 kcal | 12 g koolhydraten | 3 g eiwit | 6 g vet

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)