Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Supersnelle spaghetti met ‘nduja & tomaat

Supersnelle spaghetti met ‘nduja & tomaat

In samenwerking met Bergfood
  • Gemiddeld

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie in een ruime pan en fruit er de ui, de olijven en de kappertjes ca. 5 minuten in, tot de ui glazig wordt. Voeg de ‘nduja toe en bak nog ca. 3 minuten. Voeg de kerstomaatjes uit blik toe en verwarm goed door. Kook intussen de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met zout.

  2. Giet de pasta af en vang 100 ml van het kookvocht op. Voeg de pasta en het kookwater toe aan de saus en verwarm het geheel nog enkele minuten goed door. Voeg evt. naar smaak wat zout en peper toe. Verdeel over diepe borden of een schaal en rasp er royaal pecorino overheen.

Per portie: 811 kcal | 79 g koolhydraten | 21 g eiwit | 44 g vet

Receptuur & fotografie: Willem van Santen

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (6 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!