Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Supersnelle spaghetti met ‘nduja & tomaat

Supersnelle spaghetti met ‘nduja & tomaat

In samenwerking met Bergfood
  • Gemiddeld

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie in een ruime pan en fruit er de ui, de olijven en de kappertjes ca. 5 minuten in, tot de ui glazig wordt. Voeg de ‘nduja toe en bak nog ca. 3 minuten. Voeg de kerstomaatjes uit blik toe en verwarm goed door. Kook intussen de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met zout.

  2. Giet de pasta af en vang 100 ml van het kookvocht op. Voeg de pasta en het kookwater toe aan de saus en verwarm het geheel nog enkele minuten goed door. Voeg evt. naar smaak wat zout en peper toe. Verdeel over diepe borden of een schaal en rasp er royaal pecorino overheen.

Per portie: 811 kcal | 79 g koolhydraten | 21 g eiwit | 44 g vet

Receptuur & fotografie: Willem van Santen

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)