Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Schwarzwalder-meringues

Schwarzwalder-meringues

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de kersen uitlekken en vang het vocht op. Meng 3 el van het vocht met de jam en de maizena in een pan. Breng al roerend aan de kook tot een dikke saus ontstaat. Roer de kersen erdoorheen. Laat afkoelen.

  2. Smelt de chocolade au bain-marie. Laat de chocolade ca. 5 minuten afkoelen. Dip de bovenkant van de meringues in de chocolade en laat opstijven.

  3. Klop de slagroom stijf en spatel er voorzichtig de yoghurt, de kirsch en de honing doorheen. Verdeel de meringues over bordjes en schep er de room en de kersen overheen.

Per portie: 465 kcal | 42 g koolhydraten | 5 g eiwit | 28 g vet

@ olive Magazin/Immediate Media Foto’s: Vinny Whiteman Receptuur: Sarah Cook Styling: Davina Perkins Foodstyling: Adam Bush

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!