Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Schwarzwalder-meringues

Schwarzwalder-meringues

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de kersen uitlekken en vang het vocht op. Meng 3 el van het vocht met de jam en de maizena in een pan. Breng al roerend aan de kook tot een dikke saus ontstaat. Roer de kersen erdoorheen. Laat afkoelen.

  2. Smelt de chocolade au bain-marie. Laat de chocolade ca. 5 minuten afkoelen. Dip de bovenkant van de meringues in de chocolade en laat opstijven.

  3. Klop de slagroom stijf en spatel er voorzichtig de yoghurt, de kirsch en de honing doorheen. Verdeel de meringues over bordjes en schep er de room en de kersen overheen.

Per portie: 465 kcal | 42 g koolhydraten | 5 g eiwit | 28 g vet

@ olive Magazin/Immediate Media Foto’s: Vinny Whiteman Receptuur: Sarah Cook Styling: Davina Perkins Foodstyling: Adam Bush

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)