Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Krabnachos met zure room en chilisaus

Krabnachos met zure room en chilisaus

  • Gemiddeld

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C)

  2. Meng de jalapeƱos, de rode ui, de tomaten, de avocado en de helft van de koriander in een kom.

  3. Meng de krab, de zure room, het limoensap en de rest van de koriander in een andere kom.

  4. Leg de tortillachips op een met bakpapier beklede bakplaat en strooi er de kaas overheen. Bak het geheel ca. 5 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten.

  5. Schep er de tomatensalsa overheen en vervolgens het krabmengsel. Bedruip met chilisaus naar smaak en serveer direct.

Per portie: 956 kcal | 48 g koolhydraten | 44 g eiwit | 62 g vet

Ā© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe
Foto’s: Charlie Richards Styling: Olivia Wardle
Foodstyling: Natalie Thomson

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!