Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Dennenganache

Dennenganache

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

  • ca. 1 uur en 30 minuten wachttijdca. 1 u. en 30 min. wachttijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 12

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Breng de slagroom met de dennennaalden aan de kook en laat 30 minuten van het vuur af afgedekt met plasticfolie trekken

  2. Doe de melkchocolade met de roomboter in een kom en verwarm au bain-marie door de kom op een kleine steelpan met een laagje water te zetten. Pas op: de kom mag het water niet raken.

  3. Zeef de slagroom. Breng de slagroom met de dennenhoning aan de kook en giet dit bij de melkchocolade.

  4. Meg tot een gladde massa.

  5. Giet de ganache in de taartjes en laat in de koelkast circa 1 uur opstijven.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Kerst à la Petit gâteau

€ 20,99
Cover voor Kerst à la Petit gâteau
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!