Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Broodje bakkerstartaar

Broodje bakkerstartaar

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Het belegde broodje straalt in zijn simpelheid en er zijn maar weinig mensen wiens dag niet een beetje beter wordt door dit lunchgerecht. In Daniel Lindebergs Sandwiches komen broodjes van over de hele wereld aan bod.

Lees verder onder de advertentie

Aantal broodjes
4

Ingrediƫnten

Voor de pulled-port-tartaar

Lees verder na de advertentie

Het belegde broodje straalt in zijn simpelheid en er zijn maar weinig mensen wiens dag niet een beetje beter wordt door dit lunchgerecht. In Daniel Lindebergs Sandwiches komen broodjes van over de hele wereld aan bod.

Bereiding

  1. Doe voor de pulled-pork-tartaar de pulled pork in een kom en trek het vlees zo veel mogelijk uit elkaar. Voeg de mayonaise toe en roer hem erdoor met een lepel. Meng alles goed tot het een beetje luchtig aandoet.

  2. Voeg de bieslook toe en breng op smaak met worcestersaus, zout en peper.

  3. Rooster of grill de broodjes. Beleg ze met Dijonmosterd, pulled pork, kappertjes en de sjalot.

  4. Schaaf of rasp de Parmezaanse kaas over de broodjes en serveer met de cornichons.

Per stuk: 688 kcal | 26 g koolhydraten | 27 g eiwit | 51 g vet

Receptuur: Daniel Lindeberg Fotografie: Lennart Weibull

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Sandwiches

€ 22,50
Cover Sandwiches
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!