![Broodje bakkerstartaar](https://www.foodiesmagazine.nl/app/uploads/2024/05/Broodje-bakkerstartaar.jpg)
Broodje bakkerstartaar
Eenvoudig
15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd
Het belegde broodje straalt in zijn simpelheid en er zijn maar weinig mensen wiens dag niet een beetje beter wordt door dit lunchgerecht. In Daniel Lindebergs Sandwiches komen broodjes van over de hele wereld aan bod.
Bereiding
Doe voor de pulled-pork-tartaar de pulled pork in een kom en trek het vlees zo veel mogelijk uit elkaar. Voeg de mayonaise toe en roer hem erdoor met een lepel. Meng alles goed tot het een beetje luchtig aandoet.
Voeg de bieslook toe en breng op smaak met worcestersaus, zout en peper.
Rooster of grill de broodjes. Beleg ze met Dijonmosterd, pulled pork, kappertjes en de sjalot.
Schaaf of rasp de Parmezaanse kaas over de broodjes en serveer met de cornichons.
Uit het boek
Sandwiches
€ 22,50![Cover Sandwiches](https://www.foodiesmagazine.nl/app/uploads/2024/05/cover.jpg)