Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Broodje bakkerstartaar

Broodje bakkerstartaar

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal broodjes
4

Ingrediënten

Voor de pulled-port-tartaar

Het belegde broodje straalt in zijn simpelheid en er zijn maar weinig mensen wiens dag niet een beetje beter wordt door dit lunchgerecht. In Daniel Lindebergs Sandwiches komen broodjes van over de hele wereld aan bod.

Bereiding

  1. Doe voor de pulled-pork-tartaar de pulled pork in een kom en trek het vlees zo veel mogelijk uit elkaar. Voeg de mayonaise toe en roer hem erdoor met een lepel. Meng alles goed tot het een beetje luchtig aandoet.

  2. Voeg de bieslook toe en breng op smaak met worcestersaus, zout en peper.

  3. Rooster of grill de broodjes. Beleg ze met Dijonmosterd, pulled pork, kappertjes en de sjalot.

  4. Schaaf of rasp de Parmezaanse kaas over de broodjes en serveer met de cornichons.

Per stuk: 688 kcal | 26 g koolhydraten | 27 g eiwit | 51 g vet

Receptuur: Daniel Lindeberg Fotografie: Lennart Weibull

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Sandwiches

€ 22,50
Cover Sandwiches