Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Cover voor Geroosterde pistachenootjes met rozemarijn en gerookt zeezout

Geroosterde pistachenootjes met rozemarijn en gerookt zeezout

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Pistachenoten hebben niet alleen een bijzondere smaak, ook die groene kleur knalt zo lekker. Een heerlijke snack voor op tafel.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
1

Ingrediënten

Benodigdheden

  • bakpapier

Lees verder na de advertentie

Pistachenoten hebben niet alleen een bijzondere smaak, ook die groene kleur knalt zo lekker. Een heerlijke snack voor op tafel.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 180°C / hetelucht: 160°C). Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel de pistachenoten over de bakplaat.

  2. Neem de naaldjes van de rozemarijn en hak ze grof. Besprenkel de noten met de olijfolie en bestrooi met de rozemarijn en het gerookte zeezout. Rooster in het midden van de oven ca. 5 minuten tot de noten goudbruin zijn en beginnen te geuren.

Per portie: | 21 g koolhydraten | 6 g eiwit | 15 g vet

Fotografie: Willem van Santen Receptuur: Anne Mebelder

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!