Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Turkse pizza met postelein, artisjok en oude kaas

Turkse pizza met postelein, artisjok en oude kaas

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Turkse pizza. Met zijn dunne deeg en rijke toppings biedt deze heerlijke lekkernij een onweerstaanbare combinatie van kruidenen verse groenten.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 1

Ingrediƫnten

Turkse pizza. Met zijn dunne deeg en rijke toppings biedt deze heerlijke lekkernij een onweerstaanbare combinatie van kruidenen verse groenten.

Bereiding

  1. 1. Verwarm de Turkse pizza’s kort in een voorverwarmde oven (elektrisch: 200 °C / hetelucht: 175 °C / gas: stand 3).

  2. 2. Klop de olie met de azijn tot een dressing. Breng op smaak met zout en peper. Maak hiermee de postelein aan.

  3. 3. Snijd de artisjokken in vieren.

  4. 4. Beleg de pizza’s met de artisjokken en de postelein. Bestrooi met de oude kaas.

Per portie: 683 kcal | 27 g koolhydraten | 33 g eiwit | 58 g vet

Foto’s: iStockphoto.com; Stephan van Raay (F&L)

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!