
Feestelijke cheesecake met cranberrysaus
Eenvoudig
ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Week voor de cheesecake-crème de gelatine een kommetje water. Roer de roomkaas glad met het citroensap, de vanille-essence, de poedersuiker en 25 ml slagroom. Klop de overige slagroom luchtig en houd apart.
Breng 25 ml water aan de kook. Knijp het gelatineblaadje uit. Voeg zodra het water kookt het gelatineblaadje toe en roer tot het opgelost is. Schenk het gelatinemengsel bij het roomkaasmengsel en voeg als laatste de slagroom toe. Klop het tot een luchtig geheel. Vul de spuitzak met het roomkaas-slagroommengsel en laat het ongeveer een halfuur in de diepvries opstijven.
Verkruimel voor het opmaken de kandijkoeken en houd apart. Was de bramen en dep ze voorzichtig droog. Snijd de bramen in de lengte doormidden. Was de munt en dep hem droog. Snijd de bovenkant van de spuitzak. Maak het bord op met de cranberrysaus en de kandijkruimels. Spuit er toefjes cheesecake-crème op. Maak af met de bramen en de munt. Ziet het er niet feestelijk uit?










